Mbrëmë u martua në një dasem si në Hollivud i biri dëshmorit Veli Noci Tahir Nocaj

Mbrëmë në Gjakovë në një dasem tipike shqiptare me tradita u martua Tahir Nocaj me Kaltrina Nocaj .

Dasma ishte madheshtore me musafirë nga mbarë trevat mërgata dhe profile ndryshme e unë si bashkëluftëtar i babait tuaj u ndiva i privelegjuar meftesën e familjes së nderuar të baces Adem e Dades Nurije që ty të kanë të veçantë Tahir pa harru niperit mbesat familjaret në teresi .

U trashegofshi me lumturi dhe mirëqenie Tahir dhe Kaltrina suksese në çdo segment të jetës .

Leave a Reply