Dr.Alban Zeqiri emër i çmuar i mjekësisë në Mërgatë

Mërgata jonë që nga kohë e arberesheve e gjerë sot gjithëandej botes mbetet, shtyllë e kombit familjes dhe mirëqenies mbarëkombëtare .

Dr Albani nje mjek ekselent eminent në Zvicer është edukuar fuqishem nga familja prindërit shembullor ,dhe me vëllaun tonë afaristin humanistin Arlind Zeqiri janë model i së mirës në çdo pikëpamje .

Dr Alban Zeqiri është tejet i respektuar në mjedisin zvicerian europian dhe atë shqiptar , duke marrë simpoziume mjekesore shkencore dhe duke treguar performancë të shkëlqyer

Me ty nuk mburret vetem familja Zeqiri po dhe ne rrethi juaj familjar shoqëror e mbarë kombi sepse ti me vlerat tuaja je ambasador i denjë i Shqipërisë

Urime ditëlindja vëllau ynë , jetofsh me shekuj intelektuali ynë patriot

Autor ;Erald Selca

Leave a Reply