Muharrem Xhafa njofton se me 16 Tetor do ketë homazhe te varri i Enver Hoxhes

Miq te dashur!

Unë e kuptoj drejtë interesimin tuaj pêr t’ju bërê me dije se në ç’orë do të bëhen homazhet, më 16 tetor, te varri i shokut Enver Hoxha, me rastin e ditelindjes së tij.
Komisioni organizator, besoj, do të bëjë njoftimin e tij, po kjo gjë dihet, sepse është bërë traditë që homazhet te varri i udhëheqësit të PPSH (PKSH) dhe Komandantit të Përgjithshëm të LANÇ-it organizohen gjithnjë në oren 10.00, të datës 16 tetor.
Eshtë në nderin tonë që vullnetarisht të jemi të gjithë atje, më 16 tetor, ora 10.00!
Respekt!

Më 12 tetor 2019

Leave a Reply