Te shtëpia Heroit Kombëtar Fetah Selca u vendos pllaka e UÇK -së

Sot në fshatin Baran i ulët të Komunes së Pejës te shtëpia e Heroit Kombëtar Fetah Selca u vendos pllaka me simbolin logon e kryeveprës së kombit UÇK -së .

Meritat për këtë i shkojnë veprimtareve dhe luftëtarëve emblematik Dr.Sali Krasniqi Invalid lufte dhe Kryetar i Veteranëve dhe të cmuarit Blerim Krasniqi luftëtar i orëve të para kundër bishave serbosllave.

Duke nderuar luftën çlirimtare nderojmë vetëveten tonë gjakun e derdhur nderojmë plaget e invalideve veteranët familjet e dëshmoreve martiret sakrificen mbinjerzore të popullit për liri e Shqipëri ????????

Leave a Reply