Enveristi dhe atdhetari Muzafer Kumanova ngre Flamurin ??në Ballkonin e tij në Ferizaj(Foto)

Atdhetari pedagogu kolosi Enveristi i pathyshëm profesor Muzafer Kumanova me ngritjen e Flamurit Kombëtar në shtëpi të tij ballkon uron kombin për Festat e Nëntorit , raporton portali JaninaPress.

Leave a Reply