Fronti Popullor kujton ngjarjet madhore të Nëntorit

Sot në Ferizaj Fronti Popullor i Enver Hoxhes në përberje Agim Xhigoli Kryetar i Frontit , Muzafer Kumanova anëtar kryesie profesor i nderuar , Selver Ibrahimi anëtar kryesie , Përparim Xhafaj anëtar Kryesie dhe sekretari Erald Selca kujtuan Kongresin e Manastirit dhe festat e 28-29 Nëntorit me ç’rast pati dhe fjalë rasti nga Erald Selca një fjalim zjarrtë patriotik.

Raporton portali JaninaPress

Leave a Reply