Fronti Popullor ngushëllon kombin për Humbjet njerëzore nga Termetet në Shqipëri

Një nga mëngjeset më të rënda që kam përjetuar që nga përfundimi i luftës , shpreh ngushëllimet e mia për të vdekurit nga tërmeti dhe të lënduarëve u uroj shërim sa me parë .
Dyert tona janë të hapura , për vëllezerit dhe motrat tona njëheritë ne veteranet e UÇK -së jemi të gatshëm të ndihmojmë Ushtritë tona popullaten tonë në përballimin e situatës kaq të rëndë .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *