Danimarka dhe Eriksen fitues të Europianit !

Praktikisht Danimarka është fituese morale e njerëzore e këtij kampionati Europian të futbollit , Ch.Eriksen lutemi të mbijetojë dhe të rikthehet në futboll sa ma parë .
Simon Kjajer kapiten i vërtet model , fryma e grupit te danezet unikale përballë dëshirës për jetë e cila është para çdo gjëje .
Një botë e terë ishte në ankth dhe lot për njërin nga futbollistët më të mëdhenjë botëror asin zikaltër Eriksen i cili është kampion në fushë e jashtë saj
Forca Eriksen , ky është futbolli dashuria për njeri tjetrin

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *