Kolonel Jahë Avdiu ishte figurë e madhe kombëtare

Kolonel Jahë Avdiu pusho i qetë në dheun e Kosovës.
Ke jetuar dhe punuar me nder. Ishe dhe do të kujtohesh gjithëmon ndër ata burrat e urtë të kombit që veprat u kanë lënë gjurmë të pashlyeshme për brezat që do të vijnë pastaj.

Gjithë jetën dhe kontribut për policinë tonë ndërtimin e saj konsolidimin e saj , poashtu i madh ishte kontributi juaj në rezistencen paqesore dhe në UÇK ku përvoja jote ishte shumë e nevojshme Kolonel.

I paharruar do jesh ndër breza Kolonel Jahë Avdiu , e mbarë bota shqiptare dhe stafi ndërkombëtar kanë fjalë miradije për punën tënde kolosale .

Burrë i madh i atdheut , Lamtumirë jeta dhe vepra jote do rrojë me shekuj .

Erald Selca

Leave a Reply