Hotel Magra në Rugovë dhe Bernicë atraksione të veçanta turistike

Hotel Magra Austria në Bogë të Rugovës dhe në Bernicë të Prishtinës janë atraksione tejet të veçanta turistike për mijëra turist shqiptar dhe të huaj .

Turizmi malor është një aset i Kosovës dhe z.Skender Thaçi po e zhvillon dhe afirmon atë me hoteleri gastronomi e shërbime elitare e profesionale .

Njerezit e suksesshem dinë dhe krijojnë storie suksesi në të mirë të kombit dhe mirëqenies .

Leave a Reply