Veprimtari dhe luftëtari emblematik i UÇK-së Artim Elmazi si gjithmonë pranë vlerave të luftës dhe Kombëtares sonë në futboll

Veprimtari i çeshtjes kombëtare dhe heroi i gjallë i luftes së lavdishme të UÇK-së shoku vëllau bashkëluftëtari jonë Artim Elmazi ,në vazhdimesi nga Zvicra vjen në Kalishtë Strugë Pejë Prishtinë Tiranë etj

Në çdo vizitë takon shok lufte viziton varrezat e dëshmorëve të Shqipërisë dhe është pranë ekipit tonë kombëtar në fuboll Shqipërisë në stadium sepse me vite ishte drejtues eminent i TKZ Zvicer

Mërgimtar i pasionuar për atdheun do ta quaja vëllaun tonë të shtrenjtë e të çmuar i cili gëzon autoritet kudo në trojet arbërore dhe mërgatë

Shkroi për JaninaPress :Erald Selca