Dr.Blerim Gjocaj një nga mjekët më të mirë shqiptar

Dr.Blerim Gjocaj nga Rashiqi i Pejës i takon një familje me taban kombëtar , dhe me tradita një familje e arsimuar dhe emancipuar .

Dr.Blerim Gjocaj ka qenë gjithmonë i dalluar në mësime dhe në studime një nga më të mirët madje , sot Dr.Blerim Gjocaj është në Onkologji dhe Spital Amerikan një nga më të mirët i ndershëm , i aftë i afërt me pacientët dhe korrekt pafundesisht .

Dr.Blerim Gjocaj është shembull pozitiv se edhe në mjekësin tonë problematike ka vend për lavdata e mirënjohje

Të kishte shumë si Dr.Blerim mjekësia jonë do kapte majat e avancimit dhe progresit .

Mburremi me ty Dr.Blerim je njësh në çdo pikëpamje

Erald Selca

Leave a Reply