Selca:Turp për heshtjen ndaj tragjedisë së Tetoves

Turp për Prishtinën dhe Tiranën , asnjë qiri nuk u ndez për tragjedin e vëllezërve e motrave tona në Tetovë .
Sa të pandjeshem jeni politikë e shoqëri e paskrupulltë .
Po ju keni ndez qirinjë për tragjedit e botës e për tonat heshtni .
Unë ndeza sonte disa qirinjë , për tragjedin e Tetovës sonë dhe për viktimat tashmë dy vjet të pandemisë .
Sa pak e gjejmë njeriun te njeriu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *