Komandantët Sali Çeku e Shefqet Mustafaj kolos të UÇK-së -Erald Selca

Lavdi jetës dhe veprës së të mëdhenjëve të pandashmëve kolosave të UÇK-së dhe luftës së Koshares Sali Çekut dhe Shefqet Mustafajt .
I kujtojmë sot në 21 vjetorin e rënies së tyre për çlirim dhe Bashkim Kombëtar .
Kurse sa i përketë plot horrave që po i lexoj te politikes dhe turli bastardi Saliu e Shefqeti kanë ra sëbashku e o marre o qenefa ti ndani dëshmoret ta cekni dikë e ta injoroni dikë o fare e flliqtë përçarese e te paditur .
Vetem horrat bastardet i ndajnë dëshmoret dhe vlerat kombëtare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *