Luftëtari i shquar i UÇK -së Sabit Gashi vazhdon me botimin e librave të rinjë

Të nderuar miq. Me rastin e festave të fundvitit, të shtunën me datë 21 Dhjetor 2019 e bëj përurimin e romanit të tretë me radhè JETA ME FANTAZMA, në Bibliotekën Kombtare Pjetër Bogdani në Prishtinë. Ju ftoj që tè merrni pjesë në përurim dhe të ndajmë bashkë këtë kënaqèsi. Për ata që do të vijnë në përurim, do të ketë libra falas dhe një koktej. Mirëardhshi

Kështu shkruan në profilin e tij në facebook luftëtari intelektuali patrioti Sabit Gashi shkrimtar e djalë me vlera për të cilin folem sot fjalë miradije me Komandantin emblematik të UÇK -së Isuf Krasniqi ish Kryebashkiak i Therandes dhe rindërtues i saj në QPK .

Sukseset e bashkëluftëtareve na nderojnë lart e më lart .

Suksese Sabit vëllau.

Erald Selca për portalin JaninaPress

Leave a Reply