Çdo takim me Heroinën Nexhmije Hoxha është emocion nē vete thotë Agim Xhigoli

Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli thotë se çdo takim me Heroinën e Kombit shoqen e jetës së Kryeheroit Enver Hoxha është histori dhe emocion në vete dhe mësim për ne , raporton portali JaninaPress.

Leave a Reply