Erald Selca :Adem Demaçi i lavdishëm edhe i vdekur i tremb armiqët

Nuk ju bën nder heshtja Thaçit , Ramushit , Albinit , Ali Ahmetit , Limajt karshi sulmeve që i bëhen Adem Demaçit nga eksponentët jugosllav , po nuk di dhe unë pse po shkruaj po ju dhe ne populli gjallë e patëm bacen e nuk ja ditëm vlerën kurrë .
Leni more kalkulimet politike interesat , po dilni në mbrojtje të vlerave ??????

Leave a Reply