Trojet tona të harruara nën pushtimin sllavo-grek!?

Çfarë po bëjnë Tirana dhe Prishtina zyrtare për trojet tona nën okupim ?!

Tirana zyrtare dhe Prishtina zyrtare nuk po bëjnë asgjë për trojet tona nën pushtimin serbomalazeze dhe grek!

Në Kosovë Lindore nuk kemi asnjë investim nuk kemi libra shkollor literaturë kujdes nga dy shtetet shqiptare , aparteidi serb ka ngulfatur Kosoven Lindore dhe ende ka bllokada për rinin studentore në vend të ketë lehtësime për ta dhe rininë tonë të Sanxhakut etj

Në Mal të zi regjimi i Gjukanovićit ende shqiptaret i sheh si qytetar rendit dytë ose tretë dhe nuk kanë liritë e duhura .
Në MKD faktori shqiptar po shërben patericë e maqedoneve , e në Çamerin e pushtuar nga Greqia popullata jonë nuk ekziston fare aty .

Tirana dhe Prishtina duhet të mbrojnë interesat tona kombëtare ta ruajmë identitetin kombëtar dhe të mos i lemë shqiptaret jetim në viset tona stërgjyshore .

Dihet pikësynimi cili duhet të jetë bashkimi kombëtar me çdo kusht , me çdo çmim me çdo mjetë si e drejtë e jona legjitime kundër padrejtësive historike mbi ne nga fuqitë e mëdha .

Politika jonë konfliktuoze dhe e degjeneruar për pushtet nuk jep shpresë po ne nuk guxojmë të dorëzohemi në idealet tona për një shtet shqiptar sepse vetëm të bashkuar jemi faktor në Gadishullin Ilirik .

Erald Selca

Leave a Reply