ADEM DEMAÇI UDHËHEQESI I MADH E I LAVDISHËM I KOMBIT SHQIPTAR

ADEM DEMAÇI KRENARIA E KOMBIT , JUSUF BUXHOVI JUGOSLLAVI I QELBUR

Lideri i Kombit Shqiptar nën ish pushtimin më mizor në botë atë jugosllav , Adem Demaçi në inspektim të njesiteve tona të UÇK në ZOLL , Adem Demaçi njeriu që shkriu jetën e vet për kombin shqiptar lirinë , progresin Bashkimin Kombëtar , jo rastesisht Enver Hoxha do ta quante Flamurtar të shqiptarëve për liri nën okupimin barbar serbomadh .
Shkrimtar , disidenti më i madh në botë me Nelson Mandelen gazetar poliglot , intelektual patriot e revolucionar një nga etërit tonë dhe një nga figurat më të mëdha që ka pasur kombi ynë dhe vet njerëzimi.
Njeriu që asnjë çast nuk e braktisi atdheun e idet e tij përparimtare , njeriu që nuk luftoj kurrë për poste e ofiçe i cili u injorua nga klasa jonë e ndyrë politike pa përjashtim sepse ne nuk i çmojmë kryevlerat e kombit sepse ne jemi të kallur për lider mahallash kleptokrat .
E sot mbetjet e armiqëve pseudohistorian si J.B e horra si ky mundohen me denigruar lisin e kombit , njerëz që nuk i kanë dhenë kombit asgjë folin për patriotizem qelu tokë .
U rehabilitua tradhtia sabotazhat e faqet e zeza prandaj sot hijenat flasin kunder vlerave .
Me pas shtet dhe ligj duhet te ishin në hetuesi e jo në tv.pseudohistorian tanjugista udbista .
Adem Demaçi është qielli e dielli i kombit , e mjerë ne që atij e shumë kolosave tjerë nuk ua ditem vlerën kurrë .
Të tillë jemi ne 0,5%luftuam e sot patriota sa të duash e luftë e eger për pushtet .
Erald Selca

Leave a Reply