Ismail Hoxha afarist i nderuar dhe sportedashës i madh .

Shoku dhe miku im Ismail Hoxha nga Prishtina është shembulli më i mirë i njeriut atdhetar të ndershëm dhe puntor i palodhur me familje në fushën e gastronomisë .

Pronar i dy Qebaptoreve gjellëtoreve Zgjimi ku gatuhet ushqim tradicional dhe nga skara ushqim tejet cilësor , dhe mikëpritja është në nivel përherë .

Gjithashtu Ismaili njihet si adhurues i flaktë i futbollit ku në kohën e Prishtinës së artë të Vokrrit nuk ka lenë ndeshje pa parë , dhe dashuria për futbollin sportin e ndjek dhe sot ku ndjek Kombëtaren dhe Përfaqësusen si dhe futbollin ndërkombëtar .

Ismaili , gëzon autoritet kudo veçmas te komuniteti i sportistave , të cilit i urojmë suksese në çdo segment jete familjarisht

Erald Selca ish ushtarak , publicist

Leave a Reply