Të harrohet Sandër Prosi turp i madh !

A ka ma turp për dy shtete shqiptare , për shoqërin tonë se me harruar lindjen e të madhit Sandër Prosi aktor i jashtëzakonshëm i filmografisë dhe teatrit tonë .
Çdo ditë e më pak po nderohen vlerat , sepse antivlera bordello shoqëria që po jetojmë ka krijuar standartin e anti vlerave !

Foto është marrë nga faqja e njohur Aktorët Shqiptar raporton JaninaPress

Leave a Reply