Elton Mehaj një Menagjer i nderuar i artit muzikor

Viti 2020 ka filluar mbarë dhe mirë.
Aterime të reja në Kompaninë Estrada Kosovare .
Nga sot Violeta Kukaj do të jetë pjesë e Kompanisë Estrada Kosovare dhe do Menaxhohet nga ne.
Dasmat dhe Ahengjet ,ku Violeta do përformoj do të jenë madhështore sepse ne si Kompani do të punojmë shumë që Vjoleta të duket bukur në qdo gjë.
Te na ec mbarë ishalla , si me artistët e tjerë.

Me respekt Estrada Kosovare ( Elton Mehaj )

Leave a Reply