Armond Zhubi : Shkolla Arsimi i Shqipërisë shkollë elitare

Me 02 Shtator gjithçka do jetë gati për fillimin e mbarë të vitit shkollor 2019-2020.
Edhe pak ditë kanë mbetur për regjistrim, mos hezitoni të ndiqni hapat e para ardhësve për tu shkolluar në Prishtinë nga arsimtarë dhe profesorë nga Tirana, me planprograme/kurrikula të Ministrisë së Arsimit Shqiptar.
Vazhdojmë në rrugën e Ernest Koliçit, t’cilit për kontributin në arsimimin mbarshqiptar do të duhej t’i bëhej përmendorja në mesin e Shqipërisë: Kukës.

Leave a Reply