Thaçi uron besimtarët ortodoks

Të gjithë besimtarëve ortodoksë u shpreh urimet e mia për festën e Krishtlindjes, duke iu dëshiruar vit me mirëqenie më të mirë për komunitetin ortodoks dhe gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës. Kjo festë e shpresës le të shërbejë për të treguar shpirtin human dhe për t’u solidarizuar me njëri-tjetrin, duke fuqizuar vlerat e të gjitha komuniteteve në vendin tonë. Paqe, harmoni dhe lumturi në çdo familje tuajën! HTH

Leave a Reply