Qëndrim atdhetar

Shumë e saktë Kryeministër i mbarë kombit tonë shoku Edi Rama , ne i kemi mundur gjeneralët serb 20 e ca vite me parë ishte pikërisht Ushtria Çlirimtare e Kosovës e cila e mundi dëboi dhe largoj nga Kosova ish Jugosllavin (Serbin ) me luftën e saj të drejtë dhe madheshtore !

E.S