Agim Xhigoli-Përshendet pensionimin e motres së tij mësuese Elife Rama-Xhigoli

Moter Gezuar pensionimin e dije se e ke veshtirë te ndahesh nga shkolla por është me randesi se ju motra ime keni punue si nje patriote e madhe dhe keni dhene maksimumin per shkolle per femij Respekt Me kujtohet si femij kur ne shkolle shkojshim me nje pale kepuc aty ne rr te Gjilanit une visha dathe e ti mi dhashe apanget e tua Fundi i kesaj asht se edhe pse ishim te varfer ne zemer ishim te medhej asjneher sju kemi perkulur armikut ateher dhe as sote Me vjene mire qe edhe shkolla kishte organizue per at qe ju e keni meritue Ju dua shume

Leave a Reply