Ti ndiqen kriminelët serb deri në fund të botës

Të gjithë ne duhet ti bejmë trysni botës ta krijoj një Gjykatë Ekskluzive për Mizoritë serbe një NURENBERG II , ose ne vetë nese ndonjëhere mbushemi mend të denojmë në mungesë kriminelet serb qoftë edhe të vdekur , e kriminelët serb të gjallë duhet ti ndjekim vetë deri fund botes për ti arrestuar ose likuiduar sipas modelit Sherbimit tonë sekret të kohes së Enver Hoxhes dikur dhe shërbimit izraelit Mosad .
Gjërat duhet lëvizur jo me llafe , po me veprime konkrete !

E.S

Leave a Reply