Hysni Elshani me një dedikim romantik për ditëlindjen e Bashkëshortes

Rrugetimi ynë i perbashket na rezultoi me 4 femijet tane me te bukur , te ndershem , te sjellshum dhe te respektuar per te gjithe prandaj ne emrin time dhe femijeve tanë te urojme ditlindjen 🎂 duke te deshiruar shendet dhe jete te gjate me ne🙏

Kontributi yt ne familjen tone eshte jashtzakonisht shume i madhe per te arriturat tona prandaj te jem mirenjohes ter jeten!

Gëzuar per jete e mot 🥂

————————————————

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *