Veprimtari dhe luftëtari i orëve të para Arben Krasniqi kujton 49 vjetorin e lindjes së të madhit Bahri Fazliu

SOT HEROI BAHRI FAZLIU, DO TË GEZONTE DITËLINDJEN E 49-të
Të duam per dinjitetin qe i dhe kombit tonë!
Të duam per luften tende te ndershme, per drejtesin tende te denje!
E paç ndër shekuj lavdinë, shoku im, hero Bahri Fazliu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *