Krim është të mos e duash atdheun tënd

Krim nuk është vetëm të vrasesh dikë , krim është të mos e duash e mbrosh atdheun tënd .
Krim është vjedhja e vendit , arsimimi i keq analfabetizmi me breza dhe diploma , krim është nese nuk investon në shendetësi në art kulturë sport dhe vlera kombëtare !

E.S

Leave a Reply