Bashkim Shala punëtor e atdhetar i madh

Z.Bashkim Shala bashkëatdhetari jonë me punë dhe banim në Zvicër, është familjar i shkëlqyshem humanist i madh punëtor e shqiptar i madh një njeri me vlera të jashtëzakonshme morale njerezore dhe kombëtare .

Të tillë njerez afarist si z.Bashkim Shala familja e stafi i tij na nderojnë ne si komb dhe gëzojnë autoritet në diaspore dhe te huajt

Mërgata jonë me shekuj vazhdon të mbetet shtyllë e kombit dhe familjes sonë falë mērgates kemi paqe sociale dhe mbijetesë .

Z .Bashkim Shala ky vëlla i dashur është mbështetes i madh i vlerave kombëtare dhe UÇK-së veçanti dhe përkrahes i sportit kombëtar .

Z.Bashkim Shala je shembull i shkëlqyer i punës i nderit vlerave bukëdhanes e mburremi me ty në çdo aspekt

Të paqim sa malet tona , e suksese pafund je model i së mirës .

Erald Selca JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *