Selca:Ne nuk pyesim askënd në misionin tonë për Bashkim Kombëtar

Ne nuk i pyesim boshnjaket serbët as askënd në aspiratat tona për Bashkimin Kombëtar .
Këtë le ta dinë dhe të ashtuquajturat pakica të Kosoves me 96%shqiptar që sot janë zv.kryeministre me një grusht vota .
Si shumë shqipëfoles, dhe të ashtuquajturat parti minoritare janë antishqiptare dhe për këtë kam shkruar dhe folur tv kur askush nuk ka guxuar me fol .
Kosova parajsa e një grushti pakicash !shumë janë dhe të asimiluar e ish vegla pushtusish shekullor !Pakicat jane pasuri kolorit po jo te jenë antishqiptare
Poshtë pako Ahtisari
Lufta për Bashkim Kombëtar vazhdon deri sa të ka shqiptar idealist
Duhet me i qortu këta zëra antishqiptar që paguhen nga ne !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *