Erald Selca :Qemal Stafa është Hero Kombëtar dhe vlerat kombëtare duhet të mbrohen me ligj nga sulmet e fundërrinave!

Të shkarkohet urgjentisht drejtori i arkivave Ardit Bido nga Qeveria Rama e cila poashtu e ka emëruar përfaqësuesin e PDIU -së .
Ky palaqo injorant babezi mori guximin në ditën e dëshmorëve të kombit 5 majin e lavdishëm ta fyejë Heroin Kombëtar Qemal Stafa duke e quajtur mit komunist !

Qemal Stafa ishte shqiptar i jashtëzakonshem atdhetar i madh , ideolog i së majtes progresive te brezit Ali Këlmendit , Enver Hoxhes Kryekomandantit dhe drejtuesit kryesor të vendit etj

Qemal Stafa ishte njeri i pëndes dhe armës , ai me diturite e veta kishte fascinuar dhe mediat e huaja atëbotë .

Llava e qeneve antikombetar në tv antikombetare të Blend Fevziut e sojit të tyre nuk kane lene tash e tre dekada pa fyer njeri me vlera kombetare

Nga llava qeneve mediatik fyhen pellazget iliret lufta e madheshtia Skenderbeut , Rilindja Kombetare Lidhja Prizrenit, Kongresi i Manastirit , Ismail Qemaili , Avni Rrustemi Fan Noli , Hasan Prishtina lufta partizane Enver Hoxha , Adem Demaçi LPK LKÇK UÇK dhe simotrat e saja

Çfarë shoqeri është kjo, pos bastarde dhe antishqiptare dhe keto funderrina duhet demaskuar dhe shteti te mirret me ta dhe mbroje çdo vlerë kombëtare me ligj !

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *