Bekim Fehmiu maestro i skenës

Ditëlindja e Bekim Fehmiut

Më 1 qershor 1936, në Sarajevë, Bosnje dhe Hercegovinë, lindi aktori i madh shqiptar Bekim Fehmiu.

Ai ishte aktori i parë nga Evropa (Jug) Lindore që luajti në ‘Hollywood’ gjatë Luftës së Ftohtë.TV MALISHEVA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *