Erald Selca:Hashim Thaçi me trimat tjerë të UÇK-së do mundin dhe Hagen dhe Serbin përsëri

Hashim Thaçi -Kryekomandanti i UÇK-së i burgosuri politik më i madh, dhe më i njohur në botë me bashkëluftëtaret Rexhep Selimin , Bacen Jakup , Kadri Veselin, Nasim Haradinaj , Hysni Gucatin , Pjetër Shalen dhe Sali Mustafen Calin

Drejtuesit kryesor të luftës sonë çlirimtare dhe eproret e lartecekur janë pengje politike , të burgosur politik nga Haga pseudodrejtësia ndërkombëtare e imponuar .

Lufta jonë ishte me tepër se e nevojshme fal saj gjakut derdhur dhe aleateve u çliruam me sakrifica mbinjerëzore përballë gjenocidit serb dhe spastrimit etnik

Fal UÇK -së Kosova ,është shqiptare shtet dhe do bashkohet me Shqipërinë sa ma parë me mbarë trojet tona konform betimit tonë .

Lideri legjendar një nga themeluesit drejtuesit kryesor ushtarako-politik burrështetasi i përmasave planetare Hashim Thaçi me ne me UÇK -me vegjelin pjesen atdhetare ka berë kryepokë duke mundur dëbuar poshtëruar Serbinë vrastare nga viset tona ideal ky i brezave te terë liridashesish

Dikur djal i ri me pendë e pushkë , sot i thinjur si president historik i vendit ai me shok e shoqe do fitoi dhe ketë betejë luftë juridike këtë padrejtesi të qarqeve antishqiptare

Lufta jonë e tëra ishte e pastër si loti jonë i nënave tona i popullit martir , do fitojn trimat tanë koloset gladiatoret tonë dhe këto luftëra e do vinë si triumfator si Avni Rrustemi dikur si shoket e tyre Limaj , Haradinaj Lah Ibrahimaj Idriz Balaj Haradin Balaj Isak Musliu etj

Të gjithë shqiptaret në botë duhet solidarizohen me vlerat e luftës sonë e ngrisin zërin , Serbia është adresa e çdo të keqe

Ne jemi Çlirimtar

Rroftë UÇK
Rroftë Shqipëria 🇦🇱✊

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *