Faruk Nura personalitet me vlera të shumëfishta opinion nga shkrimtarja Eva Tafa

Rikthim në identitet!
Faruk Nura, komandanti, luftëtari i një lufte që u kororëzua me Liri, atdhetari dhe bisnesmeni Faruk Nura, rikthehet aty ku u hodhën themelet dhe idealet e para në Partinë e LDK-së ku e gjithë Kosova merrte inciativa të mëdha për çlirimin e vendit nga okupatori i asaj kohe. Luftëtari i Lirisë, i Forcave të Armatosura të Kosovës, ushtaraku i kolonel Ahmet Krasniqit dhe i gjeneral Halil Bicajt do të luftojë fort për të realizuar me përpikmëri çdo ndryshim për një Kosovë të bukur, do të kontribojë në fushën e bisnezit si një atdhetar që Kosova të lulëzojë e begatë. Si një politkan i një kalibri ushtarak, do të jetë një zë i fuqishëm në Arenën Ndërkombëtare!
Faruk Nura të priftë e mbara!!