Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli dhe Enveristët ngushëllojnë kombin për tragjedin në Bullgari

🎗Telegram ngushëllimi

Në këto momente trishtimi dhe pikëllimi të thellë, bashkëndjejmë me familjarët e atyre që humbën jetën në aksidentin tragjik në Bullgari.

Ndajmë dhimbjen me të gjithë familjarët e prekur nga kjo ngjarje tragjike dhe shpreh ngushëllimet e sinqerta për familjet që humbën më të dashurit e tyre, lutemi për shërim sa më të shpejtë të të lënduarve dhe hetim të ngjarjes

Me nderime shoku Agim Xhigoli dhe shoku Erald Selca dhe mbarë Enveristët

Leave a Reply

Your email address will not be published.