Erald Selca:Gjergj Kastrioti -Skënderbeu Figurë e përmasave botërore

Gjergj Kastrioti -Skënderbeu është Figura themeltare e kombit tonë , njeriu i pamposhtur përballë hordhive otomane te cilat i mundi 25 vite me radhë duke mbrojtur Shqipërinë e viset e saja me ushtrinë e tij

Gjeneral i përmasave planetare në kuptimin e plotë të fjalës

Gjeneral nga më të mëdhenjët e njerëzimit , diplomat poliglot unifikues si askush mes shqiptarëve burim inspirimi dhe frymëzimi për shtresen atdhetare patriotike me shekuj e gjerë sot

Me idealin dhe Flamurin e tij luftuan Rilindasit , Lufta nacionalçlirimtare në krye me Enver Hoxhen , Adem Demaçi e UÇK-ja e Adem Jasharit dhe Hashim Thaçit .

Pa luftën e Skënderbeut , partizaneve trima të vëllaut tij Enver Hoxhes dhe pa UÇK -në kombi ynë nuk do ekzistonte mbi faqe të dheut

Përveç armiqëve kemi mijëra antishqiptar shqipefoles që i urrejnë këto vlera fundamentale të kombit tonë dhe vet mua si autor i mijera shkrimeve intervistave me kanë sulmuar si hijenat mbetjet antishqiptare po nuk me mundin dot

Sot flamur e Shqipëri nder e dinjitet kemi falë ushtrive legjendare të lartëcekura ❤️🇦🇱✊️

Erald Selca