Epopeja e Çabratit ngjarje historike

7 Maj Epopeja e Çabratit në Gjakovë.
Brigada 137 Gjakova e UÇK -së me vajza dhe djem trima e dëshmuan vetën në luftë kundër një okupatori aq mizor si ai serbofashist .
Lavdia dhe madheshtia e luftës sonë çlirimtare nuk do harrohet kurrë , ndonese si popull dhe politikë harrojmë lehtësisht të shkuarën mundin vuajtjet sakrificat shumë shekullore .
Lavdi Ahmet Gjikollit me dëshmorë 🇦🇱✊

E.S

Leave a Reply