Beteja e Llapushnikut mbetet e paharruar

Kujtojmë sot Betejën Heroike të Llapushnikut të UÇK -së , namin e saj ku në vitin 1998 armiku serbomadh , përjetoj humbje të mëdha në njerëz dhe teknikë
Kjo treve e nderuar e Drenices ishte dhe mbetet bastion i çeshtjës kombëtare dhe UÇK-së
Në këto beteja moren pjesë popullata lokale dhe drejtuesit ma të lartë të UÇK-së Hashim Thaçi , Fatmir Limaj Kadri Veseli etj

Pa luftën e UÇK -së liria nuk do vinte kurrë !

E.S

Leave a Reply