Veprimtari e atdhetari Agim Krasniqi apelon për protesta e greva urie në mbrojtje të UÇK-së

Veprimtari i shquar kombëtar aktivist me dekada i LPK së mbështetes i UÇK UÇPMB UÇK z.Agim Krasniqi çeshtjes kombëtare është aktiv gjithmon në shërbim vlerave dhe apelon që seriozisht diaspora të protestoj hyjë grevë urie me mbrojt UÇK-në nga denimet e padrejta të gjykates speciale

Sot u shokuam me denimet e shokeve Hysniut Nasimit thotë Agimi andaj kërkon unitet zgjim nga gjumi në diasporë dhe troje tona me mbrojt UÇK -në çlirimtaret

004917681165118 ky është numri telefonit Agim Krasniqit për kontakt për organizime .

Leave a Reply