Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli kujton Kongresin e Permetit

Në përvjetorin e tij të 24 majit 1944 shoku Agim Xhigoli kujton Kongresin e Përmetit luften partizane dhe rolin udhëheqes shokut Enver Hoxha

Leave a Reply