Lideri Enveristëve Agim Xhigoli kujton dëshmoret Fetah Selca , Fadil Nimani e Tahir Sinani me bashkëluftëtarë

Nuk ka pëllëmbë toke arbërore ku nuk është larë me gjak i paharruar qoftë kujtimi për viganet çlirimtar Fetah Selca Fadil Nimani , Tahir Sinanin Hyrë Eminin për mbarë dëshmoret .
Dëshmoret janë më meritoret që ne frymojmë shqip.
Të gjitha luftërat tona ishin jetike të drejta dhe me karakter çlirimtar e për Bashkim Kombëtar

Leave a Reply