Kryetari i Frontit Agim Xhigoli uron ditën e Çlirimit të Kosovës nga UÇK-ja

Ideja e shokut Enver Hoxha ishte lufta armatosur dhe UÇK ja bëri lavdi e çliroj Kosoven me aleat

Lavdi dëshmorëve , liri Çlirimtarëve rroftë Shqipëria thekson shoku Agim Xhigoli luftetar e lider enverist

Leave a Reply