Znj.Demrije Salihu Kryetare e OVL UÇK në Shtimje uron Ditën e Çlirimit

Nga thellesia e zemrës uroj ditën e Çlirimit të Shtimes i falenderoj e përkulëm para gjakut të Dëshmorëve para invalidëve dhe veteranëve të vërtet të UÇK-së faliminderit për lirinë që na sollët ,faliminderit Nato faliminderit SHBA që na u bashkuat për lirinë e Kosovës tonë të dashur. Liria e Kosovës dotë ishte më madhore nëse dotë ishin në vendin e tyre edhe udhëheqësit e UÇK-së të cilët po përballen me padrejtësin në emër të drejtësisë urojmë që te purfundojne sa më parë gjykimet të cilat na bëhen që nga pas lufta të mbyllet njiher e përgjithmonë , e për pastërtinë tuaj UÇK do e dëshmon koha .Jemi shumë të brengosur edhe nga gjuha fyese dhe denigruese që i bëhet qlirimtarëve të vërtetë nga individë të caktuar , qdo kush duhet të kuptoj se qlirimtari kishte nji mision të liroj vendin nga Serbia pushtuese dhe besoj se këtë mision e kemi mbaruar me 12 qershor 1999 me nderin dhe pastërtin më të lartë ndaj vendit së bashku me mbi 2700 dëshmorë nga të gjitha trevat shqiptare. Tashmë ka ardhur koha dhe rendi e kërkon qe qeshtja e veteranëve te rregullohet me ligj dhe të trajtohet në menyr te dinjitetshme Në vendet e qytetëruar veterani ka krenarin dhe benifitet e tij dhe bënë jetë nërmale shpresojmë edhe në Kosovë të ndodh kjo . Pra gëzuar dita e Çlirimit .Me nder e juaja kryetarja e OVL së UÇK -së dega në Shtime D Salihaj

Leave a Reply