Veprimtari dhe Luftëtari i orëve të para të UÇK-së Afrim Ajredini një jetë aktiv për liri dhe Bashkim Kombëtar

Personaliteti i vëlla Afrim Ajredinit mërgimtar në Linz të Austrisë mike është i jashtëzakonshem i takon një familje nderuar në breza dhe familje atdhetare humane e sinqertë për çfarë kam fol dhe shkrime tjera me peshë .

Shoku vëllau ynë bashkëluftëtari aktivisti i çeshtjes kombëtare Afrim Ajredini i takon celulave të para të UÇK vitin 1998 dhe i dha luftes çdo gjë si luftëtar trim me trimat tjerë dhe pas lufte ndihmoi TMK UÇPMB UÇK Kombetare dhe me dekada ndan kafshaten e gojës për shokët e luftës në nevojë dhe në qindra aksione humane

Afrim Ajredini është modest i dashur i betuar në betim UÇK -së dhe militant i Bashkimit Kombëtar në frymen e Skënderbeut , Adem Demaçit Mr Ukshin Hotit ideologut tonë dhe gjithmon punon në drejtim unitetit e Bashkimit Kombëtar si aspiratë e brezave të tërë për liri e Shqipëri

Te Afrimi gjenë hapesirë dashuria për komb dhe është kundër çdo përçarje prandaj gëzon autoritet të madh kudo në trojet tona dhe Mërgatë sepse është ambasador i denjë i kombit tonë dhe Hero i heshtur si mijera heronjë heshtur

Të paçim sa malet mijavjecare të Shqiperisë

Erald Selca