Veprimtari i nderuar Arben Krasniqi me shok nderon viganin Sabit Veseli

Edhe pas 12 vitesh kujtohet, Heroi i Kosovës Sabit Veseli, nga shokët, bashkëveprimtarët, qytetarët dhe institucionet lokale, për kontributin, sakrificën sublime për Kombin!