Enveristët kujtojn të madhin Jusuf Gërvalla

E kujtojmë 77 Vjetorin e Lindjes të intelektualit të madh e të lavdishëm ideologut kombëtar Jusuf Gërvalla bashkëpuntorit të Burrështetasit tonë botëror Enver Hoxha me te cilin kishin bashkëpunime të ngushta për çeshtjen madhore kombëtare 🇦🇱✊ dhe Enver Hoxha e mbështeti atë kauzen familjen e tij në çdo aspekt edhe pse dikujt nuk ja ka ënda me fol realitetin
Ne në UÇK kishim Brigaden 131 Jusuf Gërvalla që e Komandonte i madhi Daut Haradinaj me nder trimëri e aftësi ushtarake

E.Selca