Gani Brahimaj edukatori dhe Heroi i Kombit

Fshati Shqiponjë ishte kryebaza e luftës sonë çlirimtare dhe vendi që çdo armiku ja ktheu pushkën .

Kujtojmë sot me nderimin më të madh bacen Gani Brahimaj mësues , intelektual dhe nga ushtaret e parë në UÇK.

Kontributi i baces dhe familjes tij është epokal i paharruar ndër breza .

Figurë markante , njeri i vegjelisë ishte i madhi Gani Brahimaj .

Roli dhe pesha e tij është historike në luftën çlirimtare .

Lavdi kolosit tonë emblematik i cili me pendë dhe armë luftoi armikun .

Leave a Reply