Njoftim nga Ministria e Shendetsisë në Shqipëri

🏥👨‍⚕️🥼🩺 🔬👩🏼‍⚕️🩻 Me Kryeministrin Edi Rama për dy super investime në imazheri dhe infrastrukturë në Spitalin Universitar të Traumës😊

SkaKohëPërPushim🏃‍♀️🏃🏻‍♂️

TëBashkuarJoTëNdarë🫶

ShqipëriaEArdhmjaJonë☀️🇦🇱